#19 För mycket

Ibland så tänker man och tänker och kommer fram till massa saker som man vill skriv om. Men jag har haft för mycket att göra så bloggen har helt enkelt blivit bort prioriterad.

Så kommer man äntligen till datorn och ska skriva något och alla dessa saker man tänkt berätta om är borta. Jag vet inte om det handlar om någon sorts prestationskrav som bara blockerar mina sinnen eller om jag helt enkelt inte ville skriva om något intressant nog så jag bara glömt det.

Jag sitter i alla fall och är ganska deppig eftersom att mitt liv är tungt och jobbigt just nu. Jag kämpar på och saknar min pojkvän och får hela tiden höra massa negativa saker av min mamma. Hon är negativ och jag blir skadad av det, det är som att mitt kött ruttnar och förkolnar och kvar är bara mitt skelett. Hon förgiftar mig med något jag kan förklara med moderlig kärlek. Hon vill så gärna att jag ska va perfekt, men jag vill att hon ser att jag redan är det. Antar att alla kämpar med det hos sina mödrar....

Antar att andledningen till att jag itne kan skriva något vettig ikväll är att jag är arg på min mamma.

Idag har jag haft sönder två saker och det är tack vare henne. annars brukar jag aldrig ha sönder saker. Kan knappt minnas vad jag haft sönder innan dess för det va så länge sedan. Sen anklagar hon mig för det. Jag blir arg av sånt. Jg har lust att förklara för henne att anledningen att det blivit så är för att:

1.) Jag hade dåligt med energi och behövde äta men jag kunde inte för hon kom hem och skulle jag äta något skulle hon bli sur och tycka man va typ oseriös eller slapp. Hon vill att man går upp innan kl 10 och äter frukost då, sen lunch runt 12. Men jag gick upp vid 14 tiden åt två mackor och sen behövde jag äta mer vid 16 tiden, men det skulle jag aldrig våga när hon är så jävla sur av sig och typ läxar upp en om man äter mer en en macka mellan tiden 15-17 d.v.s mellan lunch och middag.
2.) Jag möttes av en lång utskällning om olika saker om hur dåligt allting är att jag bor hemma hos henne när hon kommer hem vid 14.30
3.) Jag råkar ha sönder en grej (som går att laga) för jag har dåligt fokus, är bakis och hungrig som fan och jag ber om ursäkt men hon måste lixom bara skälla på mig 5min extra bara för att hon kan, sen när hon märker att jag blir ledsen och stänger in mig i mitt rum ska hon i ytligare 30min skälla ut mig av 1000 olika anledningar. SEN när jag har stått ut med det vill hon jag följer med till affären och ja det gör jag för att va snäll och jag är verkligen tålmodig. Där köper vi en glödlampa till en julstjärna jag ska byta.
4.) När vi kommer hem så råkar jag ha sönder lampan när jag ska sätta i den och den krossas i golvet. Det var droppen på min dag, jag känner inte att jag bryr mig om en glödlampa för 19 kr MEN det är känslan, att man ska känna sig så jävla fuckt upp tack vara en jävla förtryckande människa som väljer att se allt dåligt istället för allt bra. Och nu kommer allt jävla irriterande skit hon sagt till mig sen jag flyttade hit 1 månad sen upp. Nej nu vill jag inte stanna här mer en en dag till....

Kommentera här: