#21 Grattis lilla Bellis

Hejsan
Jag känner mig glad, det är december, allting går framåt, jag är arbetslös om 2 dagar för jag sagt upp mig MEN jag är glad, jag följer mitt hjärta och jag har ingen jävla aning om vart jag kommer sluta, men allt känns nice.
 
Jag har för stunden beslutat mig om att jag ska till varje pris göra en bröstförstoring i höst och om 2 år en parmanent läppförtoring. Jag känner mig nöjd med mitt beslut, its me and its from my heart. För i tiden hade jag ofta en kluven känsla mellan hjärta och hjärna men den gränsen verkar vara borta hoss mig nu förtiden. Jag kan välja saker med båda delarna och har hittat en smal gång som jag verkar kunna gå på utan att falera.
 
Idag kom min syster o hennes kille på middag, jag kan säga att jag och hennes pojkvän inte är speciellt nära vänner och vi började bråka innan middagen -_- suck! Anledningen är att jag berättar en historia om min chef för min syster och jag förklarar varör det suger att jobba för honom och då lägger sig hennes pojkvän i och säger att han också bli irriterad och att jag gort fel osv.. när det VERKLIGEN inte är så? Sen när jag berättar att jag blir sur när han gör så säger han bara att han är objektiv, ehhh whaaaat??????. Jag orkar inte. Men är glad att han inte är min idiot till pojkvän för då skulle jag nog rivit sönder hans ansikte eller liknande. Men min största ilska är förmodligen att jag ser att min lillasyster mår dåligt i deras rellation, och han förtjänar verkligen inte henne. nej sånt får jag mardrömmar om!
 
Idag/igår (4e december) fyller min lilla hund Belle 1år. Grattis sötaste lilla japanesen älskar dig min lilla apa!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: