#22 Positiva news about my hair

Juste har inte skrivt om min bästa grej ännu, för typ 3 veckor sedan färgade jag mitt hår helt själv. Jag ville ha det blondare och skulle i normala fall valt en blekning, men inte den här gången, av en slump ramlade jag över färgning som gör upp till 3 nyanser ljusare hår och jag spontan köpte den. Jag tog i det starka medlet och lät den verka maximal tid och efter det blev mitt hår EXAKT så som jag alltid velat ha det, är inte det helt sjukt? Ska köpa den i fortsättningen, ända negativa är att mitt hår är statiskt efter det nu har det ju gått ett tag men det har inte försvunnit. Tror färgningen innehöll mycket animoniak för luktade jätte starkt och håret luktade fortfarande efter 2 tvättar och fick ont i ögonen/näsan av att känna lukten av färgen. Men tror ändå att det är bättre en att bleka håret, blir så otroligt torrt då ju. Men jag är ingen vetenskaplig forskare så lite inte för mycket på mig!
 
Några tips från mig: 
-Du kan ha i hudkräm i topparna för att de inte ska vara så torra, bra om du blekt håret eller har solskadat hår!
 
-Du kan ha alovera i hårbotten om det kliar eller du är torr/har mjäll, du kan också ha alovera i hela håret istället för hårinpackning!
 
-Gör en hånungs inpackning med enbart hånung i ditt hår om det ska kännas friskare och starkare, jätte mysigt! Brukarde även ha det i ansiktet som en ansikts mask, det är så lyxigt!
 
-Min älsklings shampo är Paul Michelles wild ginger shampo, det är väldigt mjukt och sliter inte på håret går att köpa här på Shampoo-Store
 
-Sen mitt sista råd som alla verkar tycka olika om är att ha en mjuk borste och va försiktig när du borstar det :)
 
 
Puss Puss

Kommentera här: