#14 Syskonkärlek

I ett tumult av känslor sträcker sig syskon relationer djupt in inom oss, det sitter fast med vår identitet, svaghet och styrkor. Alla önskar säkert att de hade syskon och det finns såklart för och nackdelar, MEN oftast är det underbart :)! Många gånger har jag önskat att jag fick ha min mamma för mig själv, jag skulle känna att jag fick vara unik, speciell och mest älskad, slippa den hårda insikten om att man inte är centrum av universum. Ibland känner jag motsatsen, att världen är mina syskon och jag är så nära kärleken jag någonsin kunnat önska och jag är en del av centrum av universum så det handlar mer om en inställning en någon annat kanske?
 
Hur som helst älskar jag mina 3st underbara syskon. Jag har alltid roligt med dem, det är som att tiden står still när vi är i samma rum. Jag hoppas att inget kommer ändra hur nära vi är varandra och jag önskar alla mina syskon välgång och lycka. Jag vill inget mer en att de är lyckliga och jag delger gärna dom misstag jag gått igenom så de inte råkar i samma fälla, även om de på många sätt är mer förnuftiga och harmoniska en vad jag någonsin kommer att bli hoppas jag att jag kan hjlpa dem att må bättre.
 
Min syster är jag i en sorts symbios med, vi har olika energi och styrkor och vi delar gärna med oss av det till varandra. Även om det finns tillfällen då vi isolerar oss bort från varandra brukar vi båda snabbt återgå till att vaz väldigt öppna och stödjande mot varandra. Vi båda är känsliga och är uppmärksamma på världens olika vrår, jag tror ingen kan trösta mig så bra som hon, hon vet exakt vad jag behöver och det är inte bara för att hon känner mig så bra utan det är för att hon till naturen är en omhändertagande och helande person. Hon får lätt männsikor att se det positiva och glädjen istället för det grå och deppiga! Hon älskar att hjälpa andra och brukar se vad som är den bästa lösningen i sammanhang och blir ofta ledare i olika sammanhang även om hon aldrig har haft som intention att leda andra. Men hon göra saker passionerat och det inspirerar andra! Hon kan ibland inte tänka tillräckligt mycket på sig själv eftersom hon gärna glömmer bort sina egna boehov när hon vill hjälpa till och göra världen bättre!
 
Min äldre lillebror älskar trygghet och stabilitet, han gillar att läsa och ha innerliga konversationer, han kan prata om allt och är den bästa lyssnaren, men ofta är han  som en ande som vilar i en kupol av glas och där inne kan ingen nå honom, men rätt som det är försvinner han iväg ut på äventyr och prövar gärna nya saker. Han är modig och står upp för sig själv och vad som är rätt och är i grunden en person som är otroligt rättvis! Han är sansad och har lätt för att tala och skulle förmodligen passa bra in i bilden av en advokat. Han har väldigt stor förståelse för andra männsikor och är den sista för att dömma andra. Han älskar att lära sig nya saker och suger in kunskap som en magnet! Männsikor dras till honom för stöd och han får lätt för att få vänner eftersom han har mycket karisma och utstrålar mycket säkerhet och lugn.
 
Min mindre bror som alltid kommer vara "minst" är som ur en saga, han växlar lätt mellan glädje, ilska, sorg och nyfikenhet. Han har alla känslor nära tillhands och gillar att utmana sin omgivning med dem. Han är stoltare en han kan erkänna och är nog den sista att glömma och förlåta en missunsam eller dålig handling från någon i ahns omgiving. Han tar lätt saker in till sitt hjärta på både gott och ont. Han blir lätt intresserad av sånt som erbjuder honom en utmaning eftersom han gärna vilar på redan utsatta motstånd. Han har lätt för att lära sig och han är öppen för all kunskap. Han är samtidigt väldigt blyg och är rädd att inte vara no.1, jag tror att han fått väldigt mycket kärlek i familjen och utanför känns saker inte lika tryggt och då avaktar han gärna, iaktar och lär. Han kan uppfattas som lite blyg om man itne känner honom, men när man förstår vem han är är han en liten galning som skämtar mycket och ät otroligt social.

Kommentera här: