#4 The end of the day and it sucks

Nu var det någon dag sen jag skrev här, igår mådde jag bara för dåligt för att kunna skriva, eller jag skrev, men sen tog jag bort allt hihih. Hela inlägget va så insnöat och argt så jag kände att det är bättre att inte publicera det, varför omge sin blogg av fuckt upp inlägg som bara handlar om att mitt liv är retarded och aldrig kommer bli bra??? Kanske skulle jag kunna publicera det om jag hade 1000st psykiskt störda läsare, men nej det har jag inte, jag har bara mig som skriver, så det kommer aldrig hända. Du får gärna kommentera om du känner att du på några sätt har sjukdommar eller är stöd så kan jag hålla räkningen...
 
 
Idag känner jag mig skör och uppriven. Jag har haft ett bråk med min pappa vilket resulterade i att det tog all min energi jag hade. Det suger, jag undrar hur lång tid jag kommer behöva för att få tillbaka den? Säkert 3-5 dagar ostört. Men tyvärr lär det ta längre tid eftersom jag ska träffa honom 3 dagar och då kommer han säkert få mig mer ur balans, ovanpå det ska jag också träffa min mamma, min underbara, fina, vackra, nevrotiska och stressiga mamma. Hon har jag i alla fall lättare att prata med, även om hon ofta stressar mig, men hon känner mig så bra, tror igen känner mig så bra och vet så väl hur jag är, ja min mormor har bra koll också. Men med min pappa som är galen, hysterisk, stark, karismatisk och sorgsen så blir det obalans, tror han inte kan lugna sig i sitt inre eller något. Alltid så blir det så, vi är som två likadana pusselbitar som bara inte går ihopp, men ibland kan vi se livet på samma sätt och det är underbart. Han och jag är så lika på många sätt. Jag är också lik min mamma, men på vilket sätt kan jag inte förklara?
 
Nu ska jag ta 3 djupa andetag, se klart filmen chicago och dricka en kopp te, sen ska jag ut en sista promenad med hundarna och tillsist äntligen ska jag sova, välbehövt. Hela dagen har varit extremt krävande. Varför? Ja vet inte, många anledningar!
 
Kram på er och hoppas er dag varit bättre en min!

Kommentera här: