#59 Sjuk

Jag har fått någon halsfluss eller liknade och jag har jätte ont i halsen. Jag känner mig väldigt seg och trött också, jag hoppas det går över snart! Annars så kanske jag tappat lite av min kreativitet och energi, men det har nog mest med att göra att jag har varit dålig.
 
Har börjat spela ett spel jag gillar väldigt mycket som heter >>transformice<<. Du blir medlem, seda går spelet ut på att varje omgång är det en bana som du ska klara med hjälp av en mus shaman, den mus som har mest poäng är shaman den omgången/mapen, den ska hjälpa alla möss till osten och där efter till hålet. Den som kommer först får lite mer poäng + att det står under ens profil men alla andra får XP också. Sedan när det är din tur att vara shaman så kan du använda vissa skills som att bygga broar, skicka ballonger osv.. ju högre level du har ju mer skills får du i ditt skill tree. 
 
Spelet är super rolig och just nu så är det tema valentine och då är alla shamanens tools romantiska med hjärtan och det finns en sk. event map (banorna man gör kallas maps). På event mapen ska man sätta sig vid ett bord och skriva saker på franska till musen brevid. Då vinner man titlar (ett namn som står under din mus namn) och saker. Jag har vunnit ögonfransar och örhänge som är med hjärta på. Om du vill ha hjälp att lära dig säg till mig då, är jätte roligt tycker jag i alla fall :)
 
Mer om event mapen:
http://cheese.formice.com/forum/threads/event-st-valentines.57213/ Där står det om eventet.
 
 
 
 

Kommentera här: