#127 Klar

Nu är jag i Visby. Det känns i hela mitt hjärta att detta är rätt. Jag känner att energin jag har fått av att vara här är stark som en ström och går ner mot havet, det finns inget som kan stoppa mig.

Jag kom igår med färjan, hade hundarna och katten med mig och vi tog en taxi hem för det va helt sjukt mycket saker att bära. Idag känns det overkligt att jag går va i Stockholm och att jag för 1 vecka sedan var i Köpehamn. Tiden går så fort och jag känner att jag måste passa på att njuta nu när jag har kontroll och "hemma".

Ska börja på ett sommarjobb på måndag och har ett annat jobb med en hemsida och en logga att göra också som jag ska börja med imorgon. Imorgon blir det också middag hemma hos min underbara mormor.

Alla blommor här hemma har också blivit väl omhändertagna på olika sätt, är otroligt glad av att vara bland alla växter här igen, har så mycket fina orkidéer som behöver min omvårdnad oh det gör mig alldeles varm inombords, den känslan är otroligt skön. Får en person som inte är förälskad i blommor är det svårt att förstå kanske.

Ska sova nu, mer update snart igen :)!


Love from me & god natt

Kommentera här: