#156 Ett år sedan vi tog farväl

Denna post är skriven till min morfar som 11.40 den 12 oktober 80år gammal dog efter att påbörjat sin cellgifts behandling mot en tumör i hjärnan.

Morfar, du var en stor förebild för mig i min ganska kaotiska familj, du har alltid varit en person som med ett tillbakalutat lugn observerat världen och i din egen takt utan stress hanterat alla situationer. Du har aldrig gått med på att göra något som du inte velat eller som du inte tyckt känts bra vilket är en enorm styrka. Men samtidigt har du alltid varit så ödmjuk och omtänksam, alltid ställt upp för alla och framförallt mig. Det kommer jag alltid att bära med mig!

Jag minns som det va igår när jag höll din hand och tog farväl, känslan av overklighet och att inte kunna greppa hur stora känslor det handlade om i det ögonblicket men samtidigt stå inför ett berg likt Mount Everest sträckte sig högt upp över horisonten. Inte ens nu vågar jag se på detta berg i mitt hjärta. För det mesta försöker jag minnas dig med mycket kärlek, men ibland gör det så obeskrivligt ont. Du har gett mig så mycket och jag vill inte förstöra det för att du inte kunde vara kvar, för jag vet att du ville stanna! Jag vill leva och göra dig lycklig där du vilar i himlen. Jag vet att vi kommer träffas igen, men förhoppningsvis dröjer det några år tills dess. Jag kommer alltid hedra ditt minne morfar och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt liv och många andras.

Jag minns det sista du sa till mig, "Du kan alltid ringa din morfar om du behöver hjälp, jag hjälper dig gärna, med vad det en är"

Min älskade morfar <3 du kommer alltid finnas hos oss!
 
Här en låt som jag tänker på dig när jag hör
 
 
"Let's look up as we walk, so that the tears don't spill
Remembering that spring day, that lonely night.
Let's look up as we walk, count the blurry stars
Remembering that summer day, that lonely night.

Happiness is above the clouds, 
Happiness is above the skies.
Let's look up as we walk, so that the tears don't spill
Crying as we walk, that lonely night.
Remembering that autumn day, that lonely night.

Sadness is in the shadow of the clouds, 
Sadness is in the shadow of the moon.
Let's walk with our head held up so that the tears don't spill, 
Crying as we walk, that lonely night."
 

Kommentera här: