0 Läs mer >>
Just nu känns det som att jag är ung och precis börjat mitt liv, jag är 22år och gör mitt bästa för att ta mig fram genom livet. Jag har dock insett att jag har kommit halvägs nu, att har jag levt halva mitt liv nu har jag inte så långt kvar och på sätt och vis har jag levt väldigt länge känner jag, men konstigt nog går varje år så fort och det går snabbare och snabbare. Tyvärr så har jag börjat fästa mig vid livet här på jorden eftersom jag ser möjligheterna nu. 
 
Jag vill hjälpa människor
jag vill bli en bättre människa
jag vill förstå
och jag vill bidra i den här världen
 
Det är viktigt för mig att leva ett värdigt liv som symboliserar kraften bakom sexualliteten, energin i kreativitet och den goda tankens kraft. Jag vill vara en symbol för det jag själv tror på och jag vill sända ut all min energi. Jag har knappt börjat min strävan och tror aldrig jag kommer bli klar med mitt uppdrag, därför är jag inte redo att dö! Jag hoppas jag ändrar inställning till döden snart.
 
 
Jag måste göra det nu kanske?

#18 Meningen med live...

0 Läs mer >>
Nu har jag flyttat kan man säga, på riktigt. Jag tänkter bo i stockholm nu ! Sen vad som händer i framtiden får man se... Men är otroligt skönt att vara här nu för att jag kan äntligen börja leva. Jag har kännt mig så vissen ur social och stimulans synpunkt så nu väcks min nyfikenhet och öppenhet och jag får lust att göra saker! 

#17 Att flytta