0 Läs mer >>
Hejsan
Har shoppat lite vilket känns bra, köpt en fin höst jacka i Burberry stil, en ny vacker blommig klänning med ett fint guldigt metall skärp till och ett svart halsband med en stor svart toffs på, det ska vara till våra vänners bröllop på fredag. Sedan har jag köpt lite hårfärg till att bleka min utväxt med, det känns jätte bra att jag äntligen har ett fungerande hår "cencept" som inte kostar en förmögenhet. Jag har slutat att färga håret hos frisören och bleker det inte utan jag använder mig av permanent färg för att blondera mitt hår och min kille hjälper mig så det är super bra :D!!!

Sen har jag köpt ett paraply och en liten skål att lägga te påsar i.

Ikväll ska jag jobba så har stressat ganska mycket för att hinna så nu sitter jag här med färg i håret och jag börjar om en timma. Känns bra att fixa mitt hår eftersom det blir super fult när man har för mycket utväxt tycker jag sen ser håret längre ut när man har samma färg på hela håret!

Det är också skönt att bara jobba kväll tycker jag eftersom mina fötter totalt har fuckat ur.


Ha en bra dag alla!

#142 Shoppat lite

0 Läs mer >>
Har just sätt klart Magi -The labyrinth of magic. Det är verkligen den bästa serien jag sätt eller den ligger  på delad plats med Twin peaks, Taken, gattlestar galactica och true detectiv. Sen kommer lost rooms, Caprika, Fruit basket och säkert någon jag glömt nu.
 
Hur som helst är magi helt underbar och jag rekomenderar alla som gillar anime att se den !!!
 
 

#141 MAGI - The Labyr...

0 Läs mer >>
Jag hade som vana att skriva upp saker jag ville förbättra med mig själv när jag var yngre. Något jag slutat med, förmodligen för att mycket att saker jag vill förbättra mig med är kopplade till pengar. D.v.s kläder, smink och skönhets saker. Sedan har annat som t.ex att jag ska ta lärdom av saker och skapa mer förståelse och den typen av saker hamnar mer bakvattnet, det ligger alltid där bak och skvalpar men det når inte riktigt fram till mitt medvetna dä jag bearbetar saker aktivt.

Jag har bestämt att jag ska bli bättre på att lägga mig i tid och fokusera på att använda mig utav rätt timmar på dygnet. Jag är en riktig natt person och det är något jag trivs med, men jag känner att en dag kommer den tiden vara över och mitt nattdjur kommer att försvinna som någon sorts mogen tråkmåns. Men samtidigt känner jag att mitt liv är så kort och jag vill uppleva och få ut så mycket jag kan av det. Därför vill jag också ha fina kläder och göra sånt jag vill samt uppleva dagen på ett balaserat sätt.

Något annat är att jag har brottats med något som skulle kallas ego inom mig själv, t.ex. med min fästman om han säger att han inte hört att jag sagt något och jag vet att jag sagt det kan jag bli extremt frustrerad. Den frustrationen uppkommer med exakt samma känsla av massa olika konstiga saker och det verkar som att det handlar om mitt undermedvetna, mitt undermedvetna försöker säga något till mig och "lägger sig i" och petar på mig i alla möjliga olika situationer som handlar om mig och andra människor. Samma frustration jag känner inför när min 17 åriga kollega med exakt samma arbetsuppgifter som mig försöker vara min chef eller när min fästman har en helt annat uppfattning om verkligheten och ord står mot ord så känner jag samma sak. Då kommer ett sting av hopplöshet och ilska. Jag blir arg som ett barn utan makt och jag blir långsint irriterad, det är som ett hinder jag itne kan gå runt, något jag bara stångar rakt in i. Det känns fel i hela min kropp men min hjärna verkar inte ha någon annan lösning, vilket innebär att jag får nöja mig med att känna min ilska inombords och wannabe pedagogisk försöker jag att vara neutral och logisk. Samtisigt har jag svårt att separera mitt ego, mina känslor och rätt och fel från varandra, det är otroligt svårt och klurigt.
 
 
 

#140 Förbättring

0 Läs mer >>
Oj igår va det så jobbig dag, det va verkligen krävande på alla plan, men som det kära uttrycket efter regn kommer solsken säger så känns allting bra nu.

Jag har svårt att förklara exakt vad som hänt men kände mig tvungen att nämna det här i bloggen. Tror jag inte riktigt förstår vad som hänt och allt måste smälta bara!

#139 Dramatisk dag

0 Läs mer >>
Hejsan
Gud vilket dramatiskt väder, det är så otroligt varmt och temperaturen är runt +30c under dagen och sen ibland, som ikväll blixtrar det och regnar så otroligt mycket. Gick inte att jobba nästan för det hällregnade verkligen. Fick låna ett paraply på jobbet för att ens ta mig hem sen!
 
Hur som helst så är detta väder väldigt förvånande och jag som svensk blir nästan lite rädd av dramatiken -som att man bor i central europa.
 
Jag köpte som tur vad nya skor idag, först hittade jag ett par på rean som var helt okay, jag köpte dom för 1000kr men eftersom jag handlade under lunchrasten kändes det välidgt mycket som ett stressköp. För att inte bli allt för sur på mig själv så gick jag åtminstonde till en annan butik. På den andra affären hade de exakt samma sorts skor som såg exakt likadana ut för 400kr (också på REA) . Jag kände mig ganska nöjd att jag tog mig tiden och gå till en annan butik. Så jag fick verkligen bra skor för det priset. 
 
 

#138 Tropiskt väder i...

0 Läs mer >>

Oj, det va ett tag sedan jag uppdaterade här. Jag har velat skriva många gånger men tiden har inte räckt till. Just nu är alla mina syskon i Visby och vi hittar på saker. Igår va det jordfästning för min morfar och idag kalas för min mormor som blir hela 82år. Jag jobbar imorgon och jag har ont i fötterna så känns inte så bra. Borde verkligen köpa nya skor till mig att jobba i, men inte haft tid, tycker verkligen tränings skor är det jobbigaste att köpa :( fula eller dyra är standard i många fall!

 

 

#137 Jordfästning för...