0 Läs mer >>
Det har verkligen inte blivit så mycket skrivande senaste tiden. Orsaken är framförallt att jag inte känner att det jag känner går att beskriva till någon. Jag upplever mycket på ett djupare plan där jag bearbetar grundläggande bitar i mitt liv som t.ex. relationer och händelser. Men så fort som jag är redo kommer jag ut med lite text!

Så länge önskar jag alla en god jul i efterskott och hoppas ni alla haft super mysigt.

Här är en liten bild från julafton :) Massa kärlek och lycka till er alla....
 
 

#180 God Jul

0 Läs mer >>
3e advent var igår söndag och det känns verkligen att julen närmar sig med stormsteg. På sätt och vis otroligt mysigt, men andra sidan betyder det också att ett nytt år kommer och att mycket kommer att förändras/hända inom en snar framtid. Jag ogillar "överraskningar" och snabba vändningar så hade varit otroligt skönt att bara ha en vardag att återvända till efter jul men nej så är det inte för mig.

Känslan är ganska ansträngande men samtidigt försöker jag se det på att bra sätt. Det gör mig stark och det är en utmaning.

Annars kom jag hem från stockholm igår, hade en riktigt julhelg där med min mans son och vi har haft super skoj. Hittat på olika saker som julmiddagar, fjärilshuset,  Cosmonova och Naturhistriska...
 
Lite bilder jag tog på Fjärilshuset:
 
 
 
 
 
 
 
 

#179 3e Advent

0 Läs mer >>
Är extremt utmattad, skulle verkligen kunna somna just nu.

Igår åkte jag färljan över från Gotland till Sthlm och hade möte och intervju för ett jobb inplanerat. Stressade så mycket och sen va jag dödstrött på kvällen av att gå upp så tidigt och inte fått så mycket sömn. Idag upp tidigt och jobba hela dagen på en galleria som ansiktsmålare. Jätte roligt och mysig men just nu är jag totalt SLUT!

Imorgon blir det sovmorgon, har inget speciellt planerat... så får se vad jag gör!

#178 Trött