#61 Styrkan i en enad tanke.

Hejsan
Jag har varit lite inaktiv på den sociala fronten och inte skrivit så mycket här i bloggen. För er som är nyfikna har jag haft lite sömnsvårigheter sista tiden, då en massa tankar flackar förbi mig när jag lägger mig i sängen. Det kan vara konstiga saker, ord människor och sen kommer det som en sorts ångest känsla. Jag vet inte om du känner igen känslan, den är jobbig och frustrerande och har du aldrig upplevt kan du vara lycklig.
 
Men jag har ett knep jag brukar göra i där i sängent. Jag fokuserar på ett vitt ljus, spelar ingen roll vilket ljuset är eller vart det kommer från, det måste bara vara ett rent vitt ljus innanför ögonlocket. Inget mer! Om jag inte kan fokuserar på ljuser brukar jag hålla andan ca 20-25sekunder, andas ut och ta ett nytt andetag sedan hålla andan 10 sekunder, då brukar det "släppa" och jag kan återgå till det vita ljuset.

Den här gången så funkade ljuser ganska bra, men oftast är det svåraste att bli av med ens självmedvetna röst, d.v.s den rösten som säger det man tänker. Just den kvällen detta hände så tänker jag till slut bara på ett ljus, allt funkade och gick bra och då kunde jag äntligen tänka, utan en röst som medvetet säger ord för ord och ibland kommenterar det den själv "säger". Tankarna som kom då va bara rena tankar, utan ord och dom kom från MIG, och dom tänkte vad jag behövde göra för att må bra och allt annat bara veks inför dessa tankar ftersom det dom tankarna ville var en sorts sanning. Så otroligt skönt! Sedan dess har jag insätt vikten i att ha en enad front i sina tankar, dvs en tanke som styr allt, där all tyngd och vikt ligger som kommer från ens hjärta. Jag tror att pratar du enbart med ditt hjärtas röst har du alla svar du behöver och vägen till ditt mål, så lyssna på den rösten och försök hitta den! 
 
Jag känner mig mycket starkare och säkrare nu i alla fall, så skönt :)!
 
kram på er, trevlig helg och god natt
 
 

Kommentera här: