#48 Vad gör världen bättre?

Jag köpte en bok som jag håller på att läsa som heter 'Attraktionslagen och hur du får den att verka till din fördel', den är väldigt intressant men lite utdragen. Jag tipsar den till alla som vill ändra sitt liv i en mer positiv bana. Där står det något jag tycker är väldigt intressant, nämligen att nyheter inte är bra!

T.ex. så blir sakar som "school shoting" en sorts rörelse som får näring av nyheterna, författarna menar att alla händelser och situationer uppstår genom att det är någon som tänker tanken, och ju fler människor som tänker på det positiva eller negativa, ju större chans är det att det också händer.

Det gör att jag har blivit lite restriktiv med vad jag faktiskt läser för något och vad jag vill veta saker om. .tex väljer jag bort all information om hundar som blir skadade (om jag kan), jag väljer bort att höra saker om barn som skadas och jag föredrar att läsa om positiva saker, typ vad en orginisation har förbättrat senaste året eller lagar som stärker utsatta individers situation. Jag är även mer intresserad av att läsa harmoniska och positiva saker. Sen är jag mer noga med att skaka av mig negativa känslor så fort det går och undviker "feelbad filmer"... på tal om det såg jag en bra med feelbad film som hette "The place behind the pines" (http://www.imdb.com/title/tt1817273/)  Ioch jag såg hela, vilket kanske va tur, men i fortsättningen ska ajg va mer noga att inte välja deppiga filmer (även om filmen slutade helt ok) !
 
 
Intressant tanke och boken rekommenderas som sagt varmt! 
 

Kommentera här: