0 Läs mer >>
Hejsan Jag pendlar mycket mellan olika planer för mitt liv. Av någon anledning så har jag mitt fokus 1år fram i tiden och det gör mig lite instabil i vardagen. Jag pendlar mellan olika drömmar, den ena enklare och den andra svårare och jag försöker att ta hänsyn till alla mina olika behov, vilket såklart är svårt när jag är en person som har ganska extrema ideal och begär åt alla möjliga håll. När jag väl böjar lirka i det komer det upp en buffe som jag inte kan prioritera i. Jag måste lära mig att prioritera bättre. På tal om det är jag väldigt stolt att jag faktiskt börjat jobba mot mitt mål att läsa mer, jag läser nästan varje dag nu och jag läste just ut boken "En geishas liv" som handlar om en av de sista traditionella Japanska Geishorna innan Japan blev "Amerikaniserat". Boken ligger som grund till Boken "En Geishas memoarer" som senare blev till en film. Jag älskar Japan och japansk estetik. Jag har också märkt en tydlig koppling mellan böcker jag gillar att de ofta är av författarinnor som skildrar unika kvinnors liv. Det älskar jag, den typen av ganska poetiska, skildrande böcker med detaljerade beskrivningar. Nu läsr ag för vanlighetens skull boken Mästaren och margarita som är av en rsk författare. Jag har ännu inte helt blivit övertygad men är bara på 4e sidan eller så, så det får jag ju se om några kapitel. Ha en trevlig kväll och god natt xoxo

#129

0 Läs mer >>
 

#128 Ärlighet....

0 Läs mer >>
Nu är jag i Visby. Det känns i hela mitt hjärta att detta är rätt. Jag känner att energin jag har fått av att vara här är stark som en ström och går ner mot havet, det finns inget som kan stoppa mig.

Jag kom igår med färjan, hade hundarna och katten med mig och vi tog en taxi hem för det va helt sjukt mycket saker att bära. Idag känns det overkligt att jag går va i Stockholm och att jag för 1 vecka sedan var i Köpehamn. Tiden går så fort och jag känner att jag måste passa på att njuta nu när jag har kontroll och "hemma".

Ska börja på ett sommarjobb på måndag och har ett annat jobb med en hemsida och en logga att göra också som jag ska börja med imorgon. Imorgon blir det också middag hemma hos min underbara mormor.

Alla blommor här hemma har också blivit väl omhändertagna på olika sätt, är otroligt glad av att vara bland alla växter här igen, har så mycket fina orkidéer som behöver min omvårdnad oh det gör mig alldeles varm inombords, den känslan är otroligt skön. Får en person som inte är förälskad i blommor är det svårt att förstå kanske.

Ska sova nu, mer update snart igen :)!


Love from me & god natt

#127 Klar

0 Läs mer >>
Jag vet inte om det framkommit att jag längtar iväg. Jag vill inte ljuga och säga att jag haft det dåligt här men det är inte varit så lätt. Känslan av att snart åka hem är fantastisk och jag längtar framförallt tills jag träffar min fina bror som varit i USA i snart 1 helt år. Käns galet då det va nyligen han va min lilla söta baby bror som hade en lliten handväska full av små bilar, nu är han längre en mig och har blivit så gott som självständig. Ska bli så roligt att träffa honom, det är nog det jag sätt fram emot mest senaste tiden. Redan sedan i jul saknade jag honom så känns som tiden gått så långsamt.
Denna julen va faktiskt första året jag firade jul utan min familj, firade den med min fästmans familj, hans son och bros dotter. Det va väldigt mysigt nu när jag tänker tillbaka på det!

kram och jag hoppas jag skriver lite mer här!

#126 Snart är det dag...

0 Läs mer >>
Jag sitter och väntar på att mitt ägg ska koka klart och har lite te på värmning. Jag har haft en ganska jobbig senaste vecka med mycket upp och ner gångar i min relation. Jag har varit väldigt svag senaste tiden i kombination om att vara ensam mycket för min kille varit väldigt upptagen så har nästan blivit galen. Jag har senaste dagarna legat och försökt fokusera på att bara orka leva och klara mig genom minutrarna. Nu känns det bättre i alla fall, igår va jag köpte en ny skissbok och en fin liten antäckningsbok i asiatisk stil för att recessera filmer i. Jag kollar ju mycket på film men jag har en tendens att låta mycket filmer falla in i glömskan för de kanske inte va den bästa filmen jag sätt eller liknande. Då är det ju bra att skriva en lite notering om filmen och så kan man gå tillbaks och kolla. Det är också roligt när man ser om filmer, man förstår hur mycket man har ändrats och man har massa nya perspektiv.

Ha en bra dag alla!

#125 En dag i taget

0 Läs mer >>
"Unusual flower arrangements, created by Californian artist Elsa Mora look tender and beautiful, adding humor and joy to our busy life and demonstrating the importance of every brief moment that makes days brighter and happier." 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder och text från:  http://www.lushome.com/instant-flower-arrangements-beautiful-brief-moments/90630

#124 Vackra små bloms...

0 Läs mer >>
Mycket har hänt i mitt liv senaste året. Det känns som jag är en annan person. Jag är mer på ett öppet hav och det känns både skönt men ibland skrämmande. Jag älskar känslan av att kunna ta mig vart jag vill men ogillar känslan av att jag bara driver utan något tydligt mål i sikte. Livet... ibland är det så lätt men andra dagar vill jag bara ligga kvar i sängen och gråta. Jag är otroligt glad över mina djur som på olika sätt finns för mig, Bou som alltid kan trösta mig, Belle som hemlighetsfullt ligger och sover och kommer fram ibland som en sköldpadda i ett skal. Eller Lucy som med sin vita glittriga päls renar min själ eller pussar mig med sin rosa nos. Sen såklart är jag otroligt glad att jag har världens bästa man vid min sida som verkar ha otröttlig kärlek att ge mig, jag älskar honom så mycket.

Det är mycket i mitt liv jag är otroligt tacksam för. Speciellt min underbara familj! Min mormor som jag brukar maila flera gånger i veckan som alltid är så vis och ger mig hopp, eller min syster i Stockholm som har så mycket energi, eller min mamma som hjälper mig med jobb eller bara allmänt positiv. Sen såklart mina bröder, min lillebror M som alltid är nyfiken och som alltid finns där för komma fram och göra roliga saker, eller min underbara bror T som är en sån fin själ som vill så gott som en ängel.

Ja det är en fin värld jag lever i och jag blir helt tårögd av att tänka på alla fina människor!

 
Bild från: http://www.tate.org.uk/art/images/work/N/N02/N02001_10.jpg

#123 Mycket har hänt

0 Läs mer >>
"Perfection is only attained through true understanding, infinite patience, and precise attention to detail."

 
(bild från http://blog.capezioeurope.com/image.axd?picture=%2F2012%2F07%2Fpz.jpg)

#122