#89 Geisha picture

Har äntligen blivit klar med min geisha målning. Skönt :)

Denna bild är gord i photoshop enligt de produktions standard som finns och då gör man på visa sätt, t.ex. ska allt vara på separata lager, färgen på tjolen är i ett separat lager från träden som är på ett separat lager från barren osv.. På så sätt går allt lätt att ändra d.v.s att jag kan ta bort vilket objekt som helst utan att något annat försvinner från bilden.
 
 
Min målning utgår ifrån en linart som är det första jag gör, det tar ungefär 40% av tiden, resten går åt till att lägga rätt färger 50% och 10% går till att "finjustera", då lägger jag på lite mer annorlunda skuggor och ljus som inte naturligt har kommit med.
 
Jag har lagt upp linarten så ni ser hur jag har jobbar. Som ni kan se så har inte alla objekt som är på bilden linart, t.e.x månen, berget, vattnet och buskarna i bakgrunden och det beror på olika saker. Månen för att det blir snyggar och lättare utan, buskarna bakom för de är är i bakgrunden och inte har så högt fokus, berget för att det är ett foto och vattnet för att det va det som tog längst tid att komma på hur det skulle se ut (Det är det svåraste jag vet) och jag visste det redan från början så jag ville ge det lite mer utrymme :)
 
 
Ha en bra kväll <3
 
 
 
 

Kommentera här: