0 Läs mer >>
Soulbodyfusion (SBF) är en metod där du genom närvarande ska få din kropp i samklang med din själ. Det finns lite kurser i stockholm om man är intresserad men annars kan man kolla på den här videon. Jag rekommenderar verkligen det då den har gett mig jätte mycket, får jag möjlighet ska jag göra en soubodyfusion med en handledare. Man ska göra soulbodyfusion ca 3-4 gånger med en veckas mellanrum för bäst verkan. 
 
Så här står det skrivet på SBF hemsida:
 

När kropp och själ samarbetar som en helhet råder ingen brist. Som helhet är du en oöverträffad skapande kraft och det kan vara brist på kontakt med din egen själ som är den felande länken i din potential. Det är tillgången till våra mest fantastiska talanger som gör Soul Body Fusion så kraftfullt och ibland ger fantastiska resultat.

 

Glenda Green som skrivit Love without end sammanfattar det så här: "Själen ropar efter en  verklighetsupplevelse som den bara kan få av det fysiska livet. Kroppen ropar efter en odödlighetsupplevelse som bara själen kan ge den. När du tillåter dem att förenas vet du omedelbart hur det känns att vara den kärlek du är."

 
 
 

#177 SoulBodyFusion

0 Läs mer >>
Jag sliter verkligen för att hålla min hjärna i en kurs som är rakt fram. Jag föddes med egenskapen att min hjärna går totalt kors och tvärs, ena sekunden en riktning och sen nästa stund åt motsatt håll. Det gör att det är extremt svårt att planera och göra saker. När jag har min fina man här så går det mycket bättre för då utgår jag från honom i mycket, men när jag är själv så blir mycket kaos. Som tur är har jag hundarna, det hjälper mig otroligt mycket, dom får mig att göra rätt val!

Nu ska jag kämpa vidare och försöka hitta rätt fokus!

#176 Min hjärna är in...

0 Läs mer >>
wow säger jag bara, verkligen en av de bästa tal jag har hört! Jim Carry som är så bra och insiktsfull. Han har verkligen dedikerat sitt liv åt att hjälpa andra tro det eller ej, men när du ser detta klipp kommer du förstå varför, så mycket positiv energi!  


#175 Jim Carrey at Ma...

0 Läs mer >>
Rötterna på phalanopsisen är grunden för en välmående planta, ju bättre rötterna mår ju mer växer planten. Rötterna är plantas grund.
 
Phalanopsis behöver inte speciellt mycket näring för att kunna växa, de har så bra sätt att använda näringen att de växer på ändå. Saker som man ska tänka på är att ha en låg dos näring och ju mer du vattnar desto lägare ska dosen vara.
 
Under våren efter att många orkider blommat (vintern / vår) så är det tillväxt perioden. Under denna period så växer det ofta nya blad/rötter och växten samlar energi för en ny blomning. Under den här tiden vill blomman ha mycket näring och ljus. Vill du planerar om din orkidé passar denna tiden bra eftersom att den är tåligare när den inte blommar.
 
Efter det kommer en varmare period som kräver mer vatten,  luftfuktighet och luftrörelse. Ofta fortsätter tillväxten under varma perioden och ibland blommar orkidén nu om den inte blommade under våren. När Phal. blommar vill de ha lite mer vatten en vanligt eftersom blomman är aktiv och vill bli befruktad, det tar energi från resten av plantan. 
 
Sedan kommer en period då orkidén vill ha en temperaturskillnad, detta kan ges under sommaren då temperaturen varierar dag/natt. Jag brukar helt enkelt ha öppet fönster under sensommaren, då blir det lagom stor temperatur skillnad. Detta kan man ha så länge som man inte behöver ha elementen på för sen blir det ganska kontraproduktivt att öppna fönstret. Då kan man lösa det genom att ställa ut plantan på dagen och ta in den på natten.
 
När plantan blir kall så går den in i "dvala". Vissa sorter behöver det för att varva ner och stänga av produktiviteten i vårt norra land, eftersom det inte finns så mycket sol och energi att tillgå så är det för plantas bästa. Vissa sorter som t.ex. Sedire Japonica kan dö av stress också, vilket bara har att göra med att den är mer känslig en andra sorter (den är inte phalanopsis, men *nästan*). Man ska även ta bort näringen och enbart vattna.
 
Nu är plantan i vinter fasen, då ska man dra ner på vattningen och vissa sorter gillar lite torka nu. Plantan klarar mer i sitt lugna tillstånd och den kan bli behandlad lite tuffare. De phalanopsisar som blommade på våren kan blomma om nu och de behöver i vanlig ordning mera vatten en de som är i "vilofasen".
 
Sen blir det ljusare och när det är ljusare ute eller det kommer ett nytt blad så börjar man ge näring igen.
 
Tänk på att alltid hålla rötterna aktiva, jag sprayar ovanifrån på barken med regnvatten för att rötterna ska våga vistas i torr luft. Använd regnvatten eftersom att vatten med mineraler i som kommer från att vattnet filtrerats i naturen lägger sig som en avlagring på rötterna och hindrar dom att ta upp näring, luft och vatten. Ju bekvämare och fuktigare det är för rötterna ju mer vågar de växa. Rötterna ska alltid ha en grön färg, bruna rötter = döda och dessa skapar bara en rutten kompost i krukan. Om din orkidé är vanvårdad och har mycket döda rötter är ett tips att plantera om den omgående i ny fräsh tallbark med vitmossa (sphagnum) i. Om man har levande vitmossa i kan man se att vitmossan ska vara grön, för då mår den bra = orkiden har rött fuktighet i rötterna. 
 
Många övervattnar sina orkideer, därför är det bra att den står på fat så man ser hur mycket vatten som finns där. Jag har försöker alltid ha genomskinliga krukor därför att rötterna ska bli gröna och jag kan se när de börjar få en silveraktig ton = vattnings time. 
 
 Orkide rötter som är göna och aktiva. Lite döda rötter ovanför planterings mediet där det naturligt är torrare och inte så fuktigt. Allmänt en glad planta som återhämtat sig från kraftiga brännmärken orsakat av tidigare ägare.
 
När jag sprayar mina orkidéer behöver jag inte vattna lika ofta. Jag försöker spraya 1gång / dagen för att skapa rätt fuktighet. Orkider andas mycket och därför så handlar lyckande mer om fukt en om näring. 
 
Phalaenopsisar trivs nästan i vilket föster som helst om de inte blir "kokta". De är känsliga för värme så därför ska du ha en växt framför som gillar ljus i söderfönster. I andra fönster måste du spraya plantan om solen ligger rakt på. men en vanlig misstagelse är att phalaenopsis inte skulle gilla sol, för den älskar sol men bara inte strålningen. Sen varierar olika arter också i de olka bemärkelserna!
 
 
orkideer i blom i fönstret. 
 
 
Så en sammafattning:
 • Vattna så rötterna har en grön fäg, underlättar att se med en transparent kruka.
 • Följ cyklerna:
               Ny tillväxt
               Värme period / Tempratur skiftningar
               Temperaturskiftningar
               Vinter vila utan näring
 • Spraya orkidéerna ofta (jag försöker minst 3 gånger i veckan) för att göra rötterna lugna och aktiva
 • Undivk brännande sol
 • Använd regnvatten, även när du sprayar (vattnet i stockholm är okay att använda även om regnvatten är att föredra)
 • Ge näring enbart under ny tillväxt och värmeperioden. Använd orkide näring.
 • Ta bort döda rötter
 
 
 

#174 Vattning av Phal...

0 Läs mer >>
Hejsan
Nu ikväll känner jag så här; Hjälp, mitt liv förändras inte på mitt inre plan, jag har inte möjlighet att uttrycka mig själv. Jag har stängt de dörrar som varit öppna i val jag gort och jag har nu hamnat i en död zon. Jag känner mig både tråkig och ointressant och jag är förvånad att jag faktiskt kan vara såhär MEGA tråkig!! Jag kanske ska skriva en tråkighetsbok som handlar om -blaaa blaa blaaa och publicera lite random bilder på Sveriges historia i min nya karriär som tråkmåns.

Det finns människor som är som stenar, de varierar i sin temperatur väldigt snabbt beroende på sin omgivning och sedan finns det dem som är som vatten att de tar längre tid att värma upp och kyla ner d.v.s de är lite mer stabila men blir ofta mer explosiva. Sen finns det dom som är trä, de är lugna och har ganska lite påverkan från omgivningen.

Jag har en vision om att vara som trä, lugn och balaserad och söker mig till naturen för att uppnå detta. men just nu är jag som en eld, känner bara för att skrika, kvävas, andas syrgas och svimma. Varför? Därför att jag har ångest av att äta socker...
...Senaste tiden har jag försökt att sluta med socker, något som faktiskt varit ett lyckat mål, men ibland som t.ex idag åt jag 3 st mariekex med vaniljsmak (för mer en 3timmar sedan) och då börjar mitt hjärta slå, fort och tungt, jag får samtidigt svårt att andas, som ett tryck över bröstet och min kropp blir varmt.
 
Det är fruktansvärt obehagligt och smärtsamt och jag mår skit. Kan inte förstå den här överskotts reaktionen.
 
Försöker lugna mig, känner för att göra massa saker. Har filtrerat allt regnvatten och hällt upp i en burk, sedan vattnat alla blommor och duschat palmerna i duschen sen har jag planetat om en fikus, så jag har blivit lite lugnare men skulle behöva mer växter tror jag...
 
Nu borde jag verkligen göra något annat en att sitta vid datorn.
 
 
Kärlek och kramar till er alla <3
 

#173 Obalans i mitt i...

0 Läs mer >>
( Källa: Bufferapp.com )
 

1. Exercise more – 7 minutes might be enough

You might have seen some talk recently about the scientific 7 minute workout mentioned in The New York Times. So if you thought exercise was something you didn’t have time for, maybe you can fit it in after all.

Exercise has such a profound effect on our happiness and well-being that it’s actually been proven to be an effective strategy for overcoming depression. In a study cited in Shawn Achor’s book, The Happiness Advantage, three groups of patients treated their depression with either medication, exercise, or a combination of the two. The results of this study really surprised me. Although all three groups experienced similar improvements in their happiness levels to begin with, the follow up assessments proved to be radically different:

The groups were then tested six months later to assess their relapse rate. Of those who had taken the medication alone, 38 percent had slipped back into depression. Those in the combination group were doing only slightly better, with a 31 percent relapse rate. The biggest shock, though, came from the exercise group: Their relapse rate was only 9 percent!

You don’t have to be depressed to gain benefit from exercise, though. It can help you to relax, increase your brain power and even improve your body image, even if you don’t lose any weight.

A study in the Journal of Health Psychology found that people who exercised felt better about their bodies, even when they saw no physical changes:

Body weight, shape and body image were assessed in 16 males and 18 females before and after both 6 × 40 mins exercise and 6 × 40 mins reading. Over both conditions, body weight and shape did not change. Various aspects of body image, however, improved after exercise compared to before.

 

 

 

2. Sleep more – you’ll be less sensitive to negative emotions

We know that sleep helps our bodies to recover from the day and repair themselves, and that it helps us focus and be more productive. It turns out, it’s also important for our happiness.

In NutureShock, Po Bronson and Ashley Merryman explain how sleep affects our positivity:

Negative stimuli get processed by the amygdala; positive or neutral memories gets processed by the hippocampus. Sleep deprivation hits the hippocampus harder than the amygdala. The result is that sleep-deprived people fail to recall pleasant memories, yet recall gloomy memories just fine.

In one experiment by Walker, sleep-deprived college students tried to memorize a list of words. They could remember 81% of the words with a negative connotation, like “cancer.” But they could remember only 31% of the words with a positive or neutral connotation, like “sunshine” or “basket.”

The BPS Research Digest explores another study that proves sleep affects our sensitivity to negative emotions. Using a facial recognition task over the course of a day, the researchers studied how sensitive participants were to positive and negative emotions. Those who worked through the afternoon without taking a nap became more sensitive late in the day to negative emotions like fear and anger.

Using a face recognition task, here we demonstrate an amplified reactivity to anger and fear emotions across the day, without sleep. However, an intervening nap blocked and even reversed this negative emotional reactivity to anger and fear while conversely enhancing ratings of positive (happy) expressions.

Of course, how well (and how long) you sleep will probably affect how you feel when you wake up, which can make a difference to your whole day. Especially this graph showing how your brain activity decreases is a great insight about how important enough sleep is for productivity and happiness: make yourself happier

Another study tested how employees’ moods when they started work in the morning affected their work day.

Researchers found that employees’ moods when they clocked in tended to affect how they felt the rest of the day. Early mood was linked to their perceptions of customers and to how they reacted to customers’ moods.

And most importantly to managers, employee mood had a clear impact on performance, including both how much work employees did and how well they did it.

Sleep is another topic we’ve looked into before, exploring how much sleep we really need to be productive.

 

 

3. Move closer to work – a short commute is worth more than a big house

Our commute to the office can have a surprisingly powerful impact on our happiness. The fact that we tend to do this twice a day, five days a week, makes it unsurprising that its effect would build up over time and make us less and less happy.

According to The Art of Manliness, having a long commute is something we often fail to realize will affect us so dramatically:

… while many voluntary conditions don’t affect our happiness in the long term because we acclimate to them, people never get accustomed to their daily slog to work because sometimes the traffic is awful and sometimes it’s not. Or as Harvard psychologist Daniel Gilbert put it, “Driving in traffic is a different kind of hell every day.”

We tend to try to compensate for this by having a bigger house or a better job, but these compensations just don’t work:

Two Swiss economists who studied the effect of commuting on happiness found that such factors could not make up for the misery created by a long commute.

 

 

4. Spend time with friends and family – don’t regret it on your deathbed

Staying in touch with friends and family is one of the top five regrets of the dying. If you want more evidence that it’s beneficial for you, I’ve found some research that proves it can make you happier right now.

Social time is highly valuable when it comes to improving our happiness, even for introverts. Several studies have found that time spent with friends and family makes a big difference to how happy we feel, generally.

I love the way Harvard happiness expert Daniel Gilbert explains it:

We are happy when we have family, we are happy when we have friends and almost all the other things we think make us happy are actually just ways of getting more family and friends.

 George Vaillant is the director of a 72-year study of the lives of 268 men. In an interview in the March 2008 newsletter to the Grant Study subjects, Vaillant was asked, “What have you learned from the Grant Study men?” Vaillant’s response: “That the only thing that really matters in life are your relationships to other people.” He shared insights of the study with Joshua Wolf Shenk at The Atlantic on how the men’s social connections made a difference to their overall happiness:

 The men’s relationships at age 47, he found, predicted late-life adjustment better than any other variable, except defenses. Good sibling relationships seem especially powerful: 93 percent of the men who were thriving at age 65 had been close to a brother or sister when younger.

In fact, a study published in the Journal of Socio-Economics states than your relationships are worth more than $100,000:

Using the British Household Panel Survey, I find that an increase in the level of social involvements is worth up to an extra £85,000 a year in terms of life satisfaction. Actual changes in income, on the other hand, buy very little happiness.

I think that last line is especially fascinating: Actual changes in income, on the other hand, buy very little happiness. So we could increase our annual income by hundreds of thousands of dollars and still not be as happy as if we increased the strength of our social relationships.

The Terman study, which is covered in The Longevity Project, found that relationships and how we help others were important factors in living long, happy lives:

We figured that if a Terman participant sincerely felt that he or she had friends and relatives to count on when having a hard time then that person would be healthier. Those who felt very loved and cared for, we predicted, would live the longest.

Surprise: our prediction was wrong… Beyond social network size, the clearest benefit of social relationships came from helping others. Those who helped their friends and neighbors, advising and caring for others, tended to live to old age.

 

 

5. Go outside – happiness is maximized at 13.9°C

In The Happiness Advantage, Shawn Achor recommends spending time in the fresh air to improve your happiness:

Making time to go outside on a nice day also delivers a huge advantage; one study found that spending 20 minutes outside in good weather not only boosted positive mood, but broadened thinking and improved working memory…

This is pretty good news for those of us who are worried about fitting new habits into our already-busy schedules. Twenty minutes is a short enough time to spend outside that you could fit it into your commute or even your lunch break.

A UK study from the University of Sussex also found that being outdoors made people happier:

Being outdoors, near the sea, on a warm, sunny weekend afternoon is the perfect spot for most. In fact, participants were found to be substantially happier outdoors in all natural environments than they were in urban environments.

The American Meteorological Society published research in 2011 that found current temperature has a bigger effect on our happiness than variables like wind speed and humidity, or even the average temperature over the course of a day. It also found that happiness is maximized at 13.9°C, so keep an eye on the weather forecast before heading outside for your 20 minutes of fresh air.

The connection between productivity and temperature is another topic we’ve talked about more here. It’s fascinating what a small change in temperature can do.

 

6. Help others – 100 hours a year is the magical number

One of the most counterintuitive pieces of advice I found is that to make yourself feel happier, you should help others. In fact, 100 hours per year (or two hours per week) is the optimal time we should dedicate to helping others in order to enrich our lives.

If we go back to Shawn Achor’s book again, he says this about helping others:

…when researchers interviewed more than 150 people about their recent purchases, they found that money spent on activities—such as concerts and group dinners out—brought far more pleasure than material purchases like shoes, televisions, or expensive watches. Spending money on other people, called “prosocial spending,” also boosts happiness.

The Journal of Happiness Studies published a study that explored this very topic:

Participants recalled a previous purchase made for either themselves or someone else and then reported their happiness. Afterward, participants chose whether to spend a monetary windfall on themselves or someone else. Participants assigned to recall a purchase made for someone else reported feeling significantly happier immediately after this recollection; most importantly, the happier participants felt, the more likely they were to choose to spend a windfall on someone else in the near future.

So spending money on other people makes us happier than buying stuff for ourselves. What about spending our time on other people? A study of volunteering in Germany explored how volunteers were affected when their opportunities to help others were taken away:

 Shortly after the fall of the Berlin Wall but before the German reunion, the first wave of data of the GSOEP was collected in East Germany. Volunteering was still widespread. Due to the shock of the reunion, a large portion of the infrastructure of volunteering (e.g. sports clubs associated with firms) collapsed and people randomly lost their opportunities for volunteering. Based on a comparison of the change in subjective well-being of these people and of people from the control group who had no change in their volunteer status, the hypothesis is supported that volunteering is rewarding in terms of higher life satisfaction.

In his book Flourish: A Visionary New Understanding of Happiness and Well-being, University of Pennsylvania professor Martin Seligman explains that helping others can improve our own lives:

…we scientists have found that doing a kindness produces the single most reliable momentary increase in well-being of any exercise we have tested.

 

7. Practice smiling – it can alleviate pain

Smiling itself can make us feel better, but it’s more effective when we back it up with positive thoughts, according to this study:

A new study led by a Michigan State University business scholar suggests customer-service workers who fake smile throughout the day worsen their mood and withdraw from work, affecting productivity. But workers who smile as a result of cultivating positive thoughts – such as a tropical vacation or a child’s recital – improve their mood and withdraw less.

Of course it’s important to practice “real smiles” where you use your eye sockets. It’s very easy to spot the difference: make yourself happier smiling

According to PsyBlog, smiling can improve our attention and help us perform better on cognitive tasks:

Smiling makes us feel good which also increases our attentional flexibility and our ability to think holistically. When this idea was tested by Johnson et al. (2010), the results showed that participants who smiled performed better on attentional tasks which required seeing the whole forest rather than just the trees.

A smile is also a good way to alleviate some of the pain we feel in troubling circumstances:

Smiling is one way to reduce the distress caused by an upsetting situation. Psychologists call this the facial feedback hypothesis. Even forcing a smile when we don’t feel like it is enough to lift our mood slightly (this is one example of embodied cognition).

 

8. Plan a trip – but don’t take one

 

As opposed to actually taking a holiday, it seems that planning a vacation or just a break from work can improve our happiness. A study published in the journal, Applied Research in Quality of Life showed that the highest spike in happiness came during the planning stage of a vacation as employees enjoyed the sense of anticipation:

In the study, the effect of vacation anticipation boosted happiness for eight weeks.  After the vacation, happiness quickly dropped back to baseline levels for most people. Shawn Achor has some info for us on this point, as well:

One study found that people who just thought about watching their favorite movie actually raised their endorphin levels by 27 percent.

If you can’t take the time for a vacation right now, or even a night out with friends, put something on the calendar—even if it’s a month or a year down the road. Then whenever you need a boost of happiness, remind yourself about it.

 

9. Meditate – rewire your brain for happiness

Meditation is often touted as an important habit for improving focus, clarity and attention span, as well as helping to keep you calm. It turns out it’s also useful for improving your happiness:

In one study, a research team from Massachusetts General Hospital looked at the brain scans of 16 people before and after they participated in an eight-week course in mindfulness meditation. The study, published in the January issue of Psychiatry Research: Neuroimaging, concluded that after completing the course, parts of the participants’ brains associated with compassion and self-awareness grew, and parts associated with stress shrank.

Meditation literally clears your mind and calms you down, it’s been often proven to be the single most effective way to live a happier life. I believe that this graphic explains it the best: calming-mind-brain-waves make yourself happier

According to Shawn Achor, meditation can actually make you happier long-term: Studies show that in the minutes right after meditating, we experience feelings of calm and contentment, as well as heightened awareness and empathy. And, research even shows that regular meditation can permanently rewire the brain to raise levels of happiness.

The fact that we can actually alter our brain structure through mediation is most surprising to me and somewhat reassuring that however we feel and think today isn’t permanent.

We’ve explored the topic of meditation and it’s effects on the brain in-depth before. It’s definitely mind-blowing what this can do to us.

 

10. Practice gratitude – increase both happiness and life satisfaction

This is a seemingly simple strategy, but I’ve personally found it to make a huge difference to my outlook. There are lots of ways to practice gratitude, from keeping a journal of things you’re grateful for, sharing three good things that happen each day with a friend or your partner, and going out of your way to show gratitude when others help you.

In an experiment where some participants took note of things they were grateful for each day, their moods were improved just from this simple practice: The gratitude-outlook groups exhibited heightened well-being across several, though not all, of the outcome measures across the 3 studies, relative to the comparison groups. The effect on positive affect appeared to be the most robust finding. Results suggest that a conscious focus on blessings may have emotional and interpersonal benefits.

The Journal of Happiness studies published a study that used letters of gratitude to test how being grateful can affect our levels of happiness: Participants included 219 men and women who wrote three letters of gratitude over a 3 week period.

 Results indicated that writing letters of gratitude increased participants’ happiness and life satisfaction, while decreasing depressive symptoms.

For further reading, check out 7 Simple productivity tips you can apply today, backed by science, which goes even deeper into what we can do to be more grateful.

 

11. Quick last fact: Getting older will make yourself happier

As a final point, it’s interesting to note that as we get older, particularly past middle age, we tend to grow happier naturally. There’s still some debate over why this happens, but scientists have got a few ideas:

Researchers, including the authors, have found that older people shown pictures of faces or situations tend to focus on and remember the happier ones more and the negative ones less.

Other studies have discovered that as people age, they seek out situations that will lift their moods — for instance, pruning social circles of friends or acquaintances who might bring them down. Still other work finds that older adults learn to let go of loss and disappointment over unachieved goals, and hew their goals toward greater wellbeing.

So if you thought being old would make you miserable, rest assured that it’s likely you’ll develop a more positive outlook than you probably have now.

#172 11 lycko-fakta

1 Läs mer >>
Något som vi männsikor alltid glömmer är hur stark naturen är. Vi männsikor har en vanföreställning om att vi på något sätt behövs som en väktare för "naturen", en väldigt befängd och förhöjd syn på oss själva (Jag menar tanken är ju jätte god, men dock inte rätt för det). Naturen klarar sig helt utan oss, den mår t.o.m bättre utan vår närvaro. Så nästa gång någon tar upp viltvård och jakt som topic kommer jag bara att visa detta klippet som en liten reminder att jägare enbart gör det för sin egen njutning, det har inget med vård att göra eller något.
 
Så snälla kan vi låta vargen finnas i sverige?
 

#171 ekosystemet

0 Läs mer >>
I ett samhälle som bombarderar oss med intryck är det viktigt att ibland tänka på att aktivt söka intryck som stimulerar själen, pulsen i vår själ sjunker till en frekvens som inte är synbar när vi lever i ett samhälle som bara ser till oss människors yta.

Saker som kan få igång själen:
 • Spa, eller billigare varianten att bada, gärna i en miljö med mysig belysning och lugn miljö. 
 • Läs, att läsa är som godis för själen som man brukar säga
 • Va ute i naturen, naturen stimulerar våra djupaste känslor och får igång rätt tankar. 
 • Umgås med djur
 • Skapa, få igång skapar lusten med ett eget projekt
 • Möblera om hemma, få igång rätt energier hemma med en bra inredning, läs gärna om mitt inlägg: "Om feng shui"
 • Skriv, poesi, böcker eller vad du vill
 • Släktforska eller göra ett vackert släktträd
 • Se intressanta dokumentärer
 • Köp växter att ta hand om
 • Gör ett foto album med saker som gör dig glad
 • Städa
 • Laga god mat
 • Träna 
 
 
 
Vad är dina tips :)???
 

#170 Intryck för själ...

0 Läs mer >>
Något jag har insätt är att man själv har kontrollen. Kontrollen över sitt egna liv. Man kan ibland tro att kontroll kommer i att "ha" något d.v.s HA kontroll. Man kan inte ha kontroll, man kan bara uppleva kontroll och ta saker på rätt sätt. Så upplever du panik ta ett djupt andetag och försök att inte vara så emotionell. När man mediterar är man i ett tillstånd av kontroll eller harmoni som också är den djupare meningen med kontroll.

#169 Kontroll, eller?

0 Läs mer >>
Gwahhh sooo cute! Tänk om alla argumentationer var så här söta:

#168 You poked my hea...

0 Läs mer >>
Vackra bilder på det vackra släktet svärmare eller Sphingidea som är en undergrupp till färillar. Det finns mellan 1200-1500 artbestämda sorter i världen. 
 
 Madagascan Sunset Moth 
 
Elephant Hawk Moth 
 
 
 Hummingbird Hawk Moth 
 
 Hummingbird Hawk Moth
 
 Monkey Moth
 
 Muslin Moth
 
 Rosy Maple Moth
 
 Silk Moth
 
 Venezuelan Poodle Moth
 
 

#167 Sphingidae / Svä...

0 Läs mer >>
Ibland tycks man ha för mycket att säga för att kunna säga något, jag är just nu inne i en period då jag vill kommunicera och få ut mina tankar. Jag tror att jag behöver bli lite mentalt stimulerad för att vara motiverad just nu. Men av någon anledning så skriver jag saker och tror att det inte kommer att bli så väl mottaget av omvärlden. Jag måste verkligen sluta försöka vara perfekt och bara göra det jag står för, få lite av den anarkistiska andan jag har inom mig och blåsa upp den glöden. Men fram tills dess tänkte jag att jag ska posta lite "moths"...

:) Puss och kram!

#166 När man vill säg...