#173 Obalans i mitt inre

Hejsan
Nu ikväll känner jag så här; Hjälp, mitt liv förändras inte på mitt inre plan, jag har inte möjlighet att uttrycka mig själv. Jag har stängt de dörrar som varit öppna i val jag gort och jag har nu hamnat i en död zon. Jag känner mig både tråkig och ointressant och jag är förvånad att jag faktiskt kan vara såhär MEGA tråkig!! Jag kanske ska skriva en tråkighetsbok som handlar om -blaaa blaa blaaa och publicera lite random bilder på Sveriges historia i min nya karriär som tråkmåns.

Det finns människor som är som stenar, de varierar i sin temperatur väldigt snabbt beroende på sin omgivning och sedan finns det dem som är som vatten att de tar längre tid att värma upp och kyla ner d.v.s de är lite mer stabila men blir ofta mer explosiva. Sen finns det dom som är trä, de är lugna och har ganska lite påverkan från omgivningen.

Jag har en vision om att vara som trä, lugn och balaserad och söker mig till naturen för att uppnå detta. men just nu är jag som en eld, känner bara för att skrika, kvävas, andas syrgas och svimma. Varför? Därför att jag har ångest av att äta socker...
...Senaste tiden har jag försökt att sluta med socker, något som faktiskt varit ett lyckat mål, men ibland som t.ex idag åt jag 3 st mariekex med vaniljsmak (för mer en 3timmar sedan) och då börjar mitt hjärta slå, fort och tungt, jag får samtidigt svårt att andas, som ett tryck över bröstet och min kropp blir varmt.
 
Det är fruktansvärt obehagligt och smärtsamt och jag mår skit. Kan inte förstå den här överskotts reaktionen.
 
Försöker lugna mig, känner för att göra massa saker. Har filtrerat allt regnvatten och hällt upp i en burk, sedan vattnat alla blommor och duschat palmerna i duschen sen har jag planetat om en fikus, så jag har blivit lite lugnare men skulle behöva mer växter tror jag...
 
Nu borde jag verkligen göra något annat en att sitta vid datorn.
 
 
Kärlek och kramar till er alla <3
 

Kommentera här: