#151 Inte alls vad jag hade tänkt

Jag sitter nu vid datorn i Visby och skriver, känner mig lite nedstämd och jag tror att vädret har ett finger med i spelet för det.

Det är som ett vemod som brister i mitt inre. Jag har inte kunnat fokusera idag, bara velat komma bort. Det känns bara så tråkigt och ledsamt på samma gång. Jag önskar gånger som denna att jag kände ett uråldrigt väsen som hade svaret på livets alla frågor. Men det verkar inte vara lätt att hitta någon sån och sen tror jag aldrig det finns några konkreta svar, man får ta in lite och lista ur resten av livets hemligheter själv. Ja vem har sagt att livet ska vara enkelt?

Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud, tankar, känslor och saker som vill komma till ytan. Hur gör jag mig själv tillfreds och löser allt detta? Just nu känns det helt omöjligt, jag är långt ifrån där jag vill vara och på ett sätt känns det som jag bara vill komma "hem". Vart är hem då undrar jag ?

Jag hoppas att mina känslor lugnar ner sig lite och släpper fram min kreativitet och energi för jag har knappt orken att dricka en kopp te. Nej jag måste försöka hitta en bättre balans inombords, sedan ska jag ta några osäkra steg och försöka finna mig till ro.

Ha en bra kväll

Kommentera här: