#150 Bättre

Hej Hej. Jag har haft upp och ner kurvor i mina känslor senaste dagarna, mycket dalar då jag kände mig deppig. Men nu är jag tillbaka igen på fötterna vilket är super skönt. Imorgon går jag upp kl 05 för att hinna till båten och sen åker jag till Stockholm. Ska bli mysigt att träffa min familj. Av någon anledning så händer det alltid så mycket i allas liv och man ses inte så ofta som man borde. Familjen är otroligt viktig för mig och jag värderar den väldigt tungt!

Så idag har jag äntligen klippt mig, känns som en evighet sedan men det va nog inte så länge sedan? Minns faktiskt inte så kanske är ett dåligt tecken? Kände hur som helst att det verkligen behövdes och det va väldigt befriande att få topparna bortklippta av frisörskans vassa sax. Sen åt jag en underbar middag med min mormor som just nu stickar en kofta till mig i kashmere garn. Super mysigt!

Något annat jag är glad över är mina insatser på städområdet. Har städat och damsugit så mycket. Känner verkligen hur min energi har försvunnit med all städning. Är så krävande att städa tycker jag? Att moppa golven går an, det är lite roligt med vatten och det blir så fint, rent och luktar gott. Även att skaka och piska mattor funkar, men dammsuga, tvätta fönster och damma, nej usch finns inget mer tråkigt !

Nej nu ska jag göra klart alla paket och packa klart.

Kram alla och ha en bra kväll.

Kommentera här: