#187 Dålig dag

 
Började med att jag inte fick till något att fungera på jobbet igår, så då tänkte jag att det är bättre att jag är hemma, men ikke! Idag har ALLT strulat. Jag är så trött och det har idag även gått upp för mig vad det är som folk kan bli arga på med teknik. Ingenting gör som jag säger varken min dator eller mobilen och INGA program på vaken mobilen eller datorn fungerar heller för den delen.

Börjar med att jag startar min "fusk app" bluestack som gör ens dator till en android för att jag ska publicera lite saker åt företaget jag jobbar på på Instagram. Den laggar och vägrar sköta sig, så då använder jag "gramblr" som även den är ett verktyg för att ladda ner saker till Instagram från datorn, även den är helt åt skogen. Så jag tänker att jag kan maila de bilder som ska laddas upp, öppna de och ladda i min mobil och sedan logga ut från min vanliga instagram till företagets och sedan ladda upp bilderna på den vägen.

Men som jag misstänkte fungerar inte instagram heller. Kan inte logga in, står att jag har en för gammal version! Jag laddar ner den senaste men det går fortfarande inte. Börjar bli smått galen vid det här laget! Så jag gör ett knep jag läst på Yahoo answer och loggar in genom att resetta mitt password med facebook. Nackdelen är att jag nu måste ha ett lösenord jag inte haft tidigare vilket säkert resulterar i att jag kommer glömma det om någon vecka eller så.

Så jag är inloggad igen och jag börjar smått ge upp. Men tänker att jag kan kanske ladda ner senaste mjukvaran på iTunes. men iTunes rekommenderar att man gör en säkerhets kopia och det borde jag gort för länge sedan eftersom jag har massa bilder på min telefon, och det är det jag nu har gort senaste 2 timmarna, för att när jag har överfört alla filer så laggar hela datorn och allt förstörs och när jag kollar i min backup map så är det lite smått och gott där som inte alls är i någon ordning och bara konstigt dosent make sense! Så jag måste radera hela mappen på ca 9 GB och börja om, har nu suttit i ca 40min och väntat på en mer traditionell filöverföring från min mobil till datorn. Har ställt in att den ska radera bilderna från mobilen efter filöverföringen så det inte ska bli massa dubbletter och annat crap som det har en tendens att bli! Kan säga att den står på ca 50% klar nu! SUCK

Ingen har sagt att livet ska vara lätt men är bara en så jävla idiotisk liten grej som är så svååår!

 
UPPDATERING: Allting är löst, kan logga ut och in på Instagram, har uppdaterat nya IOS och an äntligen jobba! 

Kommentera här: