#188 AttraktionslagenSenaste tiden har präglats av att jag jobbar mycket på mina inre värden. Jag har börjat känna mig tillfreds med hur jag ser ut, min stil osv och det känns skönt att gå vidare med det. På samma sätt som man kan tycka det är skönt att köpa något som man länge velat ha. Det blir lixom en sorts grej som bara tar upp ens energi när man har den på en lista! Ja så fungerar jag med nästan allt, jag har tydliga mål och saker jag vill uppnå i ett konkret mål, sedan hoppas jag mellan dessa för att skapa en jämn balans i min egen utveckling. Det kan vara att jag i en viss persiod utväcklas socialt, sen fysiskt och menatlt och sedan komemr en liten period då jag hämtar nergi från mitt inre, sen utifrån och sen har jag en period då jag utväcklas av naturen osv..
 
Jag har inställningen att man aldrig ska förminska sina känslor eller skapa en falsk verklighet till "någon" man igentligen inte är. Det är otroligt svårt för när man släpper alla föväntingar på sig själv och struntar i hur andra uppfattar en så känner man sig otroligt fri men samtidigt så känns det svårt, för där är man inte lika "bestämd" och man är inte alls så självsäker och medveten om vad som är rätt/ fel eller bra och dåligt :). För att gå närmare in på ämnet så är det så att jag under en lång tid har läst en bok, som jag älskar och den heter "attraktionslagen och hur man använder den till sin fördel". Den är otroligt bra eftersom det propagerar för att människor ska använda sin kapacitet och energi på sånt de vill i sitt hjärta enbart. Det inte fören vi gör det vi får rätt energi i våra liv och skapar med vår fulla kraft. Boken är skriven av ett par där kvinnan i förhållandet har en ande som komunicerar via henne från en annan dimention som förklarar för omvärlden via den här boken hur man ska bli lycklig och må bra med attraktionslagen! 
 
Dessa punkter är något som samafattar det jag lärt mig med boken:

* Dina förutsättningar skapas först i ditt huvud, de är inte redan bestämda eller existerar inte av sig själv!
* Dina tankar är en kraft som leder dig dit du tänker, oavsett om det är positivt eller negativt eller gör dig lycklig / olycklig.
* Man ska lära sig att se sitt tanke mönster för att bli medveten om negativa tankar oxh kunna styra sitt liv rätt.
* Man ska följa sitt hjärta och enbart göra sånt som gör en lycklig!
* När man känner obehag från en tanke ska man inte fortsätta tänka på det utan man ska analysera varför man känner som man gör och genom att bli medveten undviker man den typen av tankar i fortsättningen.
* Det spelar ingen roll om du tänker jag vill bli ful eller jag vill inte bli ful, attraktionslagen utgår bara från din mentala bild du skapat. Så man ska inte tänka på vad man inte vill, det leder i fel riktning!

Det var stora drag det jag har kommit fram till, läs gärna boken för en väldigt tydlig förklaring hur man lär sig att bli mer medveten om ens riktning och tankar!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: