0 Läs mer >>
Jag har delat lite av min process att gå vidare i livet och jag hittade på något sätt en viktig pusselbit i den här ekvationen. Det finns så mycket större perspektiv i livet en små saker, alla minnen vi består av som skapar våra referensramar för vad som är bra eller dåligt är så mycket mindre en "nu" eller det vi vill uppnå, våra drömmar!

Jag vet inte varför jag ens låtit alla mina förvirrade känslor ta så stor plats inom mig, finns det någon logisk förklaring? Förmodligen är det det ett vanligt misstag, något som i slutändan gör oss till offer och att vi själva börjar se oss själva som offer..

Så f.o.m nu så tror jag att det är "case closed". Livet fram tills idag har påverkats mycket av andra männsikor men nu har jag kontrollen, jag känner att jag har egna intentioner och ambitioner. Jag ska låta mig själv styras av dom, inte av ett förflutet. Dessutom tror jag alla människor fylls med både bra och dåliga saker, och båda behövs för att skapa en ram för oss vart i livet vi vill hålla oss, hur stora risker vi är beredda att ta och hur vi ska kunna njuta av något utan att det blir för tråkigt. Jag tackar alla människor inblandade i mina minnen, både de bra och dåliga för den verklighet det har skapat åt mig, jag hade inte ändrat det en sekund om jag nu fick det med handen på hjärtat... såklart funderar jag på hur saker skulle kunna bli annorlunda men huvudsaken är att jag är närvarande här och nu och gör det i min makt för att vara den jag själv vill vara!

 
From; http://tokyojinja.files.wordpress.com/2010/10/hiroshi-yoshida-avenue-of-cherry-trees.jpg

#194 Bakom mig